Gratis

DigIT Hub Speaker Series: Spel och visualisering i vattenbranschen

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
DigIT Hub Speaker Series: Spel och visualisering i vattenbranschen, med Jaana Nykänen från Divine Robot.

Eventdetaljer

🎮 Hur kan ’serious gaming’ och spelutveckling användas för att skapa hållbara processer, bidra i viktiga samhällsfrågor eller forma plattformar för lärande?

Den 20 maj gästas DigIT Hub Speaker Series av Jaana Nykänen från Divine Robot, som som kommer att prata om hur spelutveckling och visualisering skapar värde inom branscher som vanligtvis inte samverkar med den traditionella spelbranschen.

Med ett särskilt avstamp i vattenbranschen och vattenhantering i urbana miljöer, så kommer Jaana att beskriva vad serious gaming är, och visa exempel på hur det används för att utbilda beslutsfattare och skapa utrymme för smarta lösningar på infrastrukturella problem.

Agenda:

  • Varmt välkomna av DigIT Hub
  • Introduktion av Divine Robot - spelutveckling och visualisering för affärsnytta
  • 'Serious Gaming' i vattenbranschen
  • Speldemo: RecoLab
  • Frågor & Svar

Registrera nu för att delta!

Vänligen notera att evenemanget kommer att spelas in för videostreaming och publik delning. Genom att delta i evenemanget godkänner du att din bild och/eller röst spelas in och publiceras.

Om Divine Robot

Divine Robot utvecklar VR- och AR-simulationer för strategisk affärsnytta åt sina kunder. Med hjälp av gamification blir upplevelserna intuitiva och immersiva verktyg som kan användas till marknadsföring, utbildning, design, innovation och digitalisering. Företaget grundades för över 10 år sedan, och består av ett 20 personer starkt team av mjukvaruutvecklare, designers, UX-specialister och affärsutvecklare och -rådgivare. Divine Robot har mångårig erfarenhet av att skapa slagkraftiga produkter för sina kunder, som finns inom en mängd olika branscher. I portfolion är den virtuella jaktsimulatorn för Aimpoint, liksom den virtuella traktorsimulatorn för Yara särskilt intressanta exempel.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

Spara detta event

Händelse sparad