Gratis

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
Culture Audit genomgång

Eventdetaljer

Inför nästa års ranking av Sveriges Bästa Arbetsplatser vill vi erbjuda våra kunder extra stöd i Culture Audit-processen och bjuder därför in till en online föreläsning (inklusive frågestund) där vi tillsammans går igenom och diskuterar de olika frågeområdena i Culture Audit.

Syftet är att skapa en gemensam förståelse för vad det är vi söker för svar i denna kvalitativa del av undersökningen, som utgör en del av organisationens totala resultat i den slutliga poängen.

Datum: tisdag 12 oktober 2021

Plats: ONLINE - länk skickas via email inför kurstillfället

Tid: Kl.9.00-10.30

Restriktioner

Webinaret vänder sig till våra kunder som registrerat sig till certifieringsprocessen och rankingen av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

 

Avbokningsvillkor:

Alla Great Place to Works kostnadsfria aktiviteter såsom frukost / lunch eller halvdags-seminarier kan avbokas fram till 24 timmar innan evenemanget äger rum.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

{ _('Organizer Image')}

Arrangör Great Place to Work Institute Sverige AB

Arrangören av Culture Audit© webinar

Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. I dagsläget är vi etablerade i 55 länder med drygt 700 anställda. Vi har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. I vårt arbete utvärderar vi organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. Vi erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster som hjälper er att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat. Årligen delar vi ut kvalitetsutmärkelsen "Sveriges Bästa Arbetsplatser " som baseras på organisationens resultat i vår medarbetarundersökning Trust Index© och vår kulturprofil Culture Audit©.

 

Spara detta event

Händelse sparad