CoKitchen - framtidens hållbara boende

CoKitchen - framtidens hållbara boende

Panelen Åtgärder och detaljer

Postponed

Plats

Hallvarsson & Halvarsson

Sveavägen 20

9 tr

103 39 Stockholm

Sweden

Se karta

Välkommen till ett frukostseminarium hos Savvy med forskningsgruppen Green Leap om social och ekologisk hållbarhet i Co-living för studenter

Eventdetaljer

På frukostseminariet får du höra om hur Green Leap ledde forskningsprojektet CoKitchen vars mål är att utveckla framtidens hållbara studentbostäder och förändra den rådande normen för singelhushåll i Sverige. Detta genom ett tvärvetenskapligt samarbete med både arkitektur, klimatanalys och tjänstedesign, i samarbete med Savvy Design.

Resultaten indikerar att ett adderat "tjänstelager" kan hjälpa till att uppnå ett både socialt och klimatmässigt mer hållbart boende. I projektet har vi sett många exempel på hur tjänster har kunnat stödja studenterna både i att höja kvalitén på samlivet i boendet, och i utvecklingen och spridningen av mer hållbara livsstilar.

I detta seminarium möter du Professor Sara Ilstedt och forskaren Martin Sjöman vid KTH/Green Leap, när de samtalar med Savvy Designs design director Rich Nadworny om projektet. CoKitchen genomfördes på KTH Live-in-Lab, ett living lab som består av 300 studentlägenheter, inklusive en 100 kvadratmeter bygglovsfri testbädd på KTH campus i Stockholm.

Varmt välkomna till frukostseminarium (IRL)!

När: onsdag den 1e juni

7:45 - Frukost

8:00-9:00 Seminarium

Var: Sveavägen 20, 9 tr

Kostnad: gratis!

CoKitchen - framtidens hållbara boende bild

Dela det här eventet med dina vänner

Spara detta event

Händelse sparad