kr3,450

Coach utbildning för kristna ledare, lärare och mentorer - ONLINE

Actions and Detail Panel

kr3,450

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Live online-workshop sex torsdagar från 2 sep - 7 okt

About this event

Är du en kristen ledare, lärare eller mentor?

Vill du vidareutveckla din förmåga att effektivt hjälpa andra att nå sin fulla potential?

Coachingfärdigheter och ett coachande förhållningssätt är verktyg som hjälper dig att leda och handleda andra på ett genomtänkt, strukturerat och effektivt sätt. Kursen har genomförts i ett 30-tal länder med över 10.000 deltagare. Tidigare deltagare berättar om hur coaching har lett till bättre resultat samtidigt som de själv upplever minskad stress och ökad arbetsglädjen.

Coaching är inte en ny verksamhet eller aktivitet att lägga till det du redan gör utan ett förhållningssätt som kan ligga till grund för alla delar av livet, vare sig det gäller arbete eller fritid.

Vill du hjälpa andra att ta nästa steg och nå sina mål, att utveckla sin potential och växa som individer? Då är kursen för dig!

Mer än bara grunderna…

Kursen utgår från boken The COACH Model for Christian Leaders av Keith E. Webb och riktar sig både till dig som vill vidareutveckla dina coachingfärdigheter likväl till dig som är helt ny till coaching. Du får praktiska verktyg som hjälper dig i din roll som ledare, lärare eller mentor.

Kursen består av 6 tillfällen och lägger fokus på praktiska och interaktiva övningar. Under kursens gång blir du både coachad och öva dina coachingfärdigheter genom att coacha andra kursdeltagare.

Färdigheter som tränas är bland annat:

  • Hur du kan lyssnar aktivt så att andra känner sig hörda och förstådda

  • Hur du kan ställa kraftfulla frågor som väcker medvetenhet och ligger till grund för nya insikter och sätt att tänka på

  • Hur du kan generera konstruktiv feedback som kan tas emot på ett positivt sätt

  • Hur du kan skapa genomförbara handlingsplaner som leder till utveckling och växt

  • Hur du kan följa upp handlingsplaner och strategier på ett sätt som bidrar till att mål uppnås

Var med i Coaching Workshop för Kristna ledare och få en praktisk ledarskapsutbildning!

Uppgradera din utbildning…

Kursen är en professionell certifierad utbildning. Efter genomförd kurs har du som deltagare möjligheten att för $450 uppgradera ditt deltagande till Coaching Workshop Certificate Program för att då få 21 ICF poäng och andra verktyg som stödja dig som vill certifiera eller om-certifiera dig som coach med ICF. Läs mer (på engelska) om att uppgradera din utbildning här.

Varför vår kurs är unik…

Kursen är granskad och godkänd av International Coach Federation (ICF). Vad betyder detta för dig? Det betyder att du får den bästa coachingutbildningen som finns tillgänglig.

Byggd på en kristen grund, världsbild och biblisk teologi. Med redskapen du får under kursen kan du coacha vem som helst - kristen eller inte. Vi ger dig verktygen att hjälpa människor att lyssna till den helige Ande och gensvara på ett bra och fruktbart sätt.

Kursen är den enda ICF certifierade coach utbildning i Sverige byggd på en kristen grund.

Kursen ger dig inte bara teori utan du får praktiska verktyg som du kan använda omedelbart. Du tränar och utvecklar coachingfärdigheter med stöd av en professionellt certifierad coach.

Vi har genomfört kursen "live" på Zoom sedan 2017. Du är med i en lärorik, inspirerande och högst interaktiv utbildningsmiljö som är väl genomtänkt och tar vara på teknikens möjligheter.

I partnerskap med

Creative Results Management

Kursen genomförs under 6 torsdagar under perioden 2 sep till 7 okt.

Varje kurstillfälle är 3,5 timmar, uppdelade på 90 minuter workshop, 30 minuter paus samt 90 minuter workshop.

13:00 - 16:30 CEST (Sweden, Paris)

12:00 - 15:30 BST (UK)

Vanliga frågor och svar

Behöver jag delta vid alla 6 kurstillfällen?

Ja! Detta är en praktisk och interaktiv workshop, varje kurstillfälle bygger vidare på tidigare kursmoment.

Plats?

Online på Zoom. Du måste ha tillgång till internet som klarar av att streama video (helst både nedladdning och uppladdning).

Vad är återbetalningspolicy?

Kursens pris inkluderar en ej återbetalningsbar administrativ avgift på 500kr. Resterande avgift kan återbetalas upp till 7 dagar före kursstart. Ingen återbetalning ges för avbokningar som sker mindre än 7 dagar före kursstart. Du kan för över din plats på kursen till en annan person (anmäls senaste 48 timmar innan kursstart) eller välja att delta vid ett senare tillfälle. Vänligen kontakta oss på info@movementum.nu

Behöver man förbereda något innan kursstart?

Läs boken "The COACH Model" av Keith E. Webb innan kursen för att få bästa möjliga kursupplevelse. Du kan köpa boken (på engelska) här. 

Vad ingår i priset?

I priset ingår en deltagarhandbok och coachingsverktyg som skickas till dig elektroniskt före kursstart. Om du föredrar att få deltagarhandbok och coachingsverktyg på ett annat språk än svenska ber vi dig kontakta oss.

Rabatt för samarbete:

Om du deltar i kursen genom någon av våra samarbetsorganisationer eller vill veta mer om hur din organisation kan samarbete med Movementum AB, vänligen kontakta oss via info@movementum.nu

20% rabatt erbjuds vid registrering av 6+ deltagare från din organisation.Ytterligare rabatter finns för grupper om 12+ deltagare.

Skulle ni vilja vara värd för en egen workshop? Kontakta oss så tar vi fram en lösning som bäst uppfyller era behov.


		Coach utbildning för kristna ledare, lärare och mentorer - ONLINE image
Share with friends

Date and time

Location

Online event

Save This Event

Event Saved