Champagneprovning Stockholm | Hotel Diplomat Den 04 December

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hotel Diplomat

Strandvägen 7

115 23 Stockholm

Sweden

View Map

Event description
Champagne kommer från den Franska vinregionen med samma namn. Det är en sprudlande dryck som inte går att jämför med något annat, ...

About this Event

En Spännande Champagneprovning på mysiga Hotel Diplomat i Stockholm! Flera datum och event finns på vår hemsida.

Champagne har i flera århundraden varit det vin som dricks i samband med högtidsstunder. Det kan drickas som fördrink och det kan skålas med vid triumf. Men det är nästan alltid i samband med ett firande.

Följ med vår personliga sommelier på en resa kring det bubblande vinet. Under kvällen jämförs ett mousserande vin mot Champagne, vad skiljer dryckerna åt? Sedan provas tre champagnesorter tillsammans med tilltugg, vad passar till Champagne? Sommelieren berättar även om den sagofyllda historien om Champagne. För ska man lära sig att verkligen uppskatta vinet Champagne, då behöver man också lära känna dess historia.

Hotel Diplomat Stockholm arrangerar tillsammans med sommeliererna på Taysta en spännande champagneprovning! Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Varmt välkommen till en bubblande och pirrande upplevelse!

Biljetter köpes på: https://taysta.se/provningar/champagneprovning/stockholm

Share with friends

Date and Time

Location

Hotel Diplomat

Strandvägen 7

115 23 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved