Gratis

Brand positioning – Så får du varumärket att lyfta

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
Varumärkespositionering blir allt viktigare inom strategisk marknadsföring så följ med när Calle Peyron delar med sig av sin kunskap i ämnet

Eventdetaljer

Varumärkespositionering blir allt viktigare inom strategisk marknadsföring. Hög ”mental marknadsandel” är lika viktigt som hög ”Share of search” om du vill påverka efterfrågan.

Men hur gör man för att verkligen sätta varumärket på kartan? Hur blir ditt varumärke relevant och attraktivt? Hur kan du öka ”Brand Equity”? Räcker det med en stark USP? Eller är det andra begrepp som behövs idag? Vad är skillnaden mellan ”Point of Difference” och ”Point of Parity”? Hur får du varumärket att bli associerat med viktiga ”Category Entry Points”? Vilken betydelse har ”Saliens” och vad betyder kreativiteten för att bli tänkbar och köpbar? Det och lite annat får du del av i ett IHM-webinar med Calle Peyron, varumärkesstrateg och grundare av konsulthuset Mind Your Brand.

Calle ger dig en Prova-på-lektion i IHM Growth & Marketing Strategy där han delar med sig av 20 års erfarenhet av varumärkesstrategiskt arbete blandat med ny forskning i ämnet.

Alla är välkomna och webinaret är kostnadsfritt.

Du kommer att få en länk till Teams via epost samma dag.

Har du frågor om eventet kontakta Alexsandra Hedström, 08-657 00 06

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

{ _('Organizer Image')}

Arrangör IHM Business School Online

Arrangören av Brand positioning – Så får du varumärket att lyfta

Spara detta event

Händelse sparad