BPW YOUNG DIGITAL TRÄFF

Actions Panel

BPW YOUNG DIGITAL TRÄFF

Digital träff med BPW YOUNG för kvinnor under 35 med gästtalare inom karriär, hälsa och karriärsutveckling.

When and where

Date and time

Location

Online

About this event

  • 2 hours
  • Mobile eTicket

Välkommen till en digital träff med BPW YOUNG och föreläsare!

Vi kommer att erbjuda ett tillfälle att möta andra kvinnor från hela Sverige som är under 35 år som är målinriktade på att utveckla sig inom hälsa, ekonomi och karriärsutveckling.

PROGRAM

- INTRODUKTION TILL BPW YOUNG AV ANDREA & MARIA

Andrea Hemming och Maria Ideström är en del av förbundsstyrelsen i BPW Sweden och har ett stort intresse av att arbeta med unga och jämlikhet. Under denna programpunkt kommer Andrea och Maria berätta mer om BPW Sweden, våra träffar och hur man kan bli en del av nätverket.

- BPW - MÖJLIGHETER INTERNATIONELLT

Alice Minuto är från Italien och är BPW Young representative 2021-2024 för BPW Europe. Hon brinner för kvinnors rättigheter. Professionellt har hon en gedigen erfarenhet inom stålindustrin och jobbar idag såsom Operativ Chef vid Alessio Tubi Spa. Hon kommer under sitt pass berätta mer om BPW Young och de internationella möjligheter som BPW erbjuder. Vi ser fram emot att höra mer om de möjligheter som finns globalt när man är en del av BPW.

- PRIVATEKONOMI SOM ÄR HÅLLBAR

Tova Larsson är verksamhetschef för Ung Privatekonomi där hon delar med sig av sin kunskap inom ekonomi och sparande för unga. Hon hjälper unga att komma igång med sparande och investeringar och vad det är som gör att priset på aktier förändras. En god ekonomi på kort och lång sikt behöver inte vara svårt men det är en del begrepp och funktioner som är bra att känna till.

- KARRIÄRSUTVECKLING MED INTENTION

Caroline Holstensson är före detta affärsjurist och juristchef som sadlat om till coach. Hon hjälper ambitiösa kvinnor att klargöra och nå sina mål och drömmar inom karriär, företagsdrivande och livet i stort, för att designa ett balanserat liv som är skapat för just dem. Framförallt hjälper Caroline sina klienter att överkomma mentala hinder och bygga självförtroendet att följa sina drömmar, vara sig själva och dela sina styrkor med världen.

VARMT VÄLKOMMNA!