Free

BPW Stockholm möter Ivana von Proschwitz på Impact Hub Stockholm

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Impact Hub Stockholm

22 Jakobsbergsgatan

111 44 Norrmalm

Sweden

View Map

Event description
Hör Ivana von Proschwitz konkreta tips på hur du byter karriärbana och varför du borde bry dig om artificiell intelligens (AI).

About this event

Ivana von Proschiwtz har hunnit med flertalet entreprenörsresor och jobbar idag med startups på AI Sweden. Hör hennes resa och konkreta tips på hur du byter karriärbana och varför du borde bry dig om artificiell intelligens (AI).

Den 8:e december bjuder vi in till mingel och föreläsning av Ivana von Proschwitz på Impact Hub.

Ivana är en serieentreprenör som brinner för att bygga produkter med impact. Hon driver podden ”Bli Företagarinna” där hon vill lyfta förebilder och inspirera fler kvinnor till att starta bolag. Ivana är även med i ledningsgruppen för Women in AI, ett globalt nätverk som verkar för att skapa jämställdhet inom AI, där hon driver ett mentorskapsprogram. Idag jobbar hon med startups på AI Sweden. Vi kommer att få höra om hur man kan jobba med AI, utan att vara programmerare och varför jämställdhet är viktigt inom AI.

Vi kommer även få höra hennes egen entreprenörsresa, där hon sade upp sig mitt i en pågående pandemi för att följa sin dröm och starta sin startup.

Eventet hålls på Impact Hub Stockholm, ett kontorshotell och coworking space för företag som förändrar världen.

ps. Avgift betalas på plats med swish eller kort. 100kr för medlemmar, 150kr för övriga <3. Sugen på att bli medlem? Läs mer på bpw.se/stockholm.


		BPW Stockholm möter Ivana von Proschwitz på Impact Hub Stockholm image
Share with friends

Date and time

Location

Impact Hub Stockholm

22 Jakobsbergsgatan

111 44 Norrmalm

Sweden

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer BPW Stockholm

Organizer of BPW Stockholm möter Ivana von Proschwitz på Impact Hub Stockholm

BPW Stockholm är ett nätverk för kvinnor som stöttar kvinnor i yrkeslivet, anställda som företagare, i alla åldrar och branscher. Vi träffas regelbundet för att nätverka och fortbilda oss inom personlig- och karriärsutveckling. Allt teamtiserat utefter BPWs fokusområden ekonomisk självständighet, karriärutveckling och hälsa.

Save This Event

Event Saved