Gratis

BENUM AB - TOTAL RECALL - Shure Wireless Workbench

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Benum AB

Västberga Allé 26

4 trappor

126 30 Hägersten

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Benum AB - TOTAL RECALL - Shure Wireless Workbench

NIVÅ: AVANCERAD - TYP: C - DELTAGARE: 8 - 12 - LÄNGD: 3 TIMMAR


KURSEN

Är du en av de många ljudtekniker som gått den uppskattade kursen för Shure Wireless Workbench + AXT600 i hantering av trådlösa mikrofonsystem? Har du fortfarande frågor? Något du funderar på?

Då är denna TOTAL RECALL ett perfekt tillfälle för dig att finslipa det du lärt dig tidigare.


BLI "KINGEN" PÅ TRÅDLÖST...

Vi går igenom förberedelser och uppstart inför gig, frekvensskanning av området samt deployment av rätt frekvenser till hårdvaran. Kursen är den perfekta kicken för att komma igång, för att ta upp frågor, eller bearbeta problem du stött på under event.SHURE WIRELESS WORKBENCH 6

Ett verktyg vi använder under kursen är mjukvaran Shure Wireless Workbench 6, som är direktkopplat mot ditt Shure mikrofonsystem och ger dig total kontroll av ditt event för att snabba upp arbetet.

Utöver interaktionen mellan WWB6 och dina Shure mikrofonsystem kan mjukvaran dessutom hantera övriga systemfabrikat i sin frekvensskanning och på så sätt ge dig ett bra unversalverktyg för ditt event.

Kursen hålls av Rasmus Sand (Benum AB) och är ett tillfälle som inte bör missas! Det bjuds på teknisk kunskap på högsta nivå, intensiva diskussioner samt gofika.VIKTIGT! Träningen pågår i endast 3 timmar och i högt tempo. Du skall redan ha god erfarenhet av arbete med trådlösa mikrofonsystem och Shure Wireless Workbench 6.

Dessutom skall du ta med dig din laptop (PC eller Mac) med Shure Wireless Workbench förinstallerat. Ta gärna med egna projektfiler där du kan tänkas ha frågor kring.

Kursdagen startar kl 9:00 och avslutas kring 12:00 med ett kortare uppehåll för fika. Kom i tid!PRISER

Pris för kursen - GRATIS (för inbjudna)! Du måste ha gått den längre kursen i WWB6 + AXT600 för att få delta. Vi reserverar oss rätten att neka deltagaransökningar. Moms tillkommer på samtliga priser.OBS! Kursen hålls på svenska.

Denna inbjudan gäller endast kunder registrerade hos Benum Sweden AB.
Är du inte kund hos oss ännu, registrera dig här.

Antal platser är begränsat, så först till kvarn... Anmälan är bindande och personlig.

För mer information kontakta:
Karl Kahlau på kk@benum.com - Tel: +46 (708) 100444

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Benum AB

Västberga Allé 26

4 trappor

126 30 Hägersten

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved