Artificiell intelligens med sunt förnuft - Stockholm

Åtgärdspanel

Biljettförsäljning tar slut snart

Artificiell intelligens med sunt förnuft - Stockholm

En inspirerande föreläsning med Christer Olsson, hur AI kommer att förändra våra liv och organisationer och hur vi ska hantera förändringen.

Tid och plats

Datum och tid

Plats

Helio GT30 - Coworking & Mötesrum 30 Grev Turegatan 114 38 Östermalm Sweden

Karta och vägbeskrivning

Hur du kommer dit

Eventdetaljer

  • 1 timme
  • Mobila eBiljetter
Evenemangets bild

Välkomna till ett seminarium där Christer Olsson och John Torgersson ger sig på att prata om artificiell intelligens med sunt förnuft som ledstjärna.

Är du nyfiken på hur AI konkret kommer att förändra och underlätta ditt liv, din verksamhet och sättet du arbetar? Tycker du att mycket av det som förmedlas inom AI är svårt att ta till sig och låter som science fiction?

Då rekommenderar vi att ni följer med oss på en annorlunda föreläsning om AI-teknik och dess tillämpningar. Vi kommer att diskutera hur AI används, här och nu, för att förbättra effektiviteten och beslutsfattandet och hur det kommer att fortsätta att revolutionera våra verksamheter under de kommande åren. Det blir en konkret upplevelse där du kommer kunna ta till dig dessa teknologier redan idag.

Frågeställningarna kring AI är många och inte minst hur teknologin kommer att påverka vårt beteende? Kommer vår egen intelligens vara av värde? Varför är en stark värdegrund viktigare ju mer AI-teknologi vi tillämpar? Hur undviker vi att falla in i en ny religiös era av dataism där vi inte själva längre bestämmer vad som är rätt och fel?

Detta och mycket mer kommer vi prata om under en fartfylld föreläsning där vi blandar konkreta tekniska lösningar med psykologiska effekter och förstås vikten av sunt förnuft.

Sätta oss i en miljö där vi inte vet vad som händer, hjälp oss vara förbereda.

Antal platser är begränsade till 100 personer.

EMCAP Empowering Capabilities hjälper organisationer att göra digitalisering till en vana genom att bistå med förmågor som stärker verksamheter såväl mänskligt som digitalt.

Vi vill skapa värde i sådan utsträckning att vår tillväxt gynnar alla inblandade. Därför ligger kunskapsspridning oss varmt om hjärtat. Mer info på www.emcap.se

Evenemangets bild

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Hans ambition är att så tankefrön för att du ska gå från att veta till att göra. Det handlar om utveckling och att vara en nyfiken människa som hela tiden testar nya vägar och lösningar, AI är bara ett nytt. Att behålla är en farlig strategi. Christer är styrelseordförande för EMCAP Empowering Capabilities AB

Evenemangets bild

John Torgersson är strategen som tror på vikten av att göra utveckling till en vana. John är VD för EMCAP och senior managementkonsult för våra kunder. Han har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla företag, både internt och som extern konsult. Han är specialist på digital transformation tillsammans med affärs- och processutveckling för att säkerställa att människor och teknik fungerar i organisationen.

John är hjärnan bakom vår nyaste medarbetare EMIL AI boten som ni kommer att stifta närmare bekantskap med på föreläsningen.

Biljettförsäljning tar slut snart