Är din ekonomifunktion redo att frigöra tid för rätt saker?

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Beskrivning av evenemanget
Är din ekonomifunktion redo att frigöra tid för rätt saker? PROVEHO visar hur du med RPA kan automatisera dina processer inom ekonomi.

Eventdetaljer

Leverantörreskontra. Den årliga lönerevisionen. Intern kontroll. Aktivera anläggningstillgångar. Hantera GDPR och arkivering. Skapa rapporter med information från flera system. Avstämningar. Variansrapporter. Notifikationer och påminnelser. Fakturering. Prognoser. Med mera...

Har ni också manuella, repetitiva och tidskrävande uppgifter som förutom att inte vara speciellt motiverande, dessutom lätt bidrar till fel i system och processer?

Vi på PROVEHO – som betyder "att lyfta" på latin – hjälper våra kunder att lyfta sin ekonomi- och HR funktion, lyfta enskilda roller och individer till att fokusera på det som skapar mest värde. Med hjälp av en prisvärd och etablerad mjukvara stöttar vi våra kunder med att automatisera de flöden som inte bidrar till att utveckla varken personalen eller affären i stort, men som ändå måste göras. Fokus på värdeskapande arbetsuppgifter bidrar också till att behålla personal i organisationen.

Den 26 augusti kl 10:00 bjuder vi in dig inom ekonomi till ett kortare webinar där vi ger en introduktion till robotics process automation (RPA) och hur du enkelt kan automatisera dina mest administrativa processer. Ta med en kollega och anmäl dig!

Väl mött!

Tid

Arrangör PROVEHO

Arrangören av Är din ekonomifunktion redo att frigöra tid för rätt saker?

PROVEHO – som betyder "att lyfta in" på latin – hjälper våra kunder att lyfta sin ekonomifunktion, lyfta enskilda roller och individer till att fokusera på det som skapar mest värde. Programvaran och vår metodik kan appliceras var som helst i organisationen.

PROVEHO är en del av konsultbolaget PRO TEMPORE som tillsätter kvalificerad ekonomi och HR personal i tillfälliga roller. PRO TEMPORE har ett 40-tal anställda konsulter och finns i alla de tre stora städerna.

Spara detta event

Händelse sparad