Aktieträff - Portföljstrategi & Nyckeltal, GÖTEBORG

Aktieträff - Portföljstrategi & Nyckeltal, GÖTEBORG

Panelen Åtgärder och detaljer

Fullbokat

Datum och tid

Plats

TAKTERRASSEN

Lindholmspiren 7

411 03 Stampen

Sweden

Se karta

Välkommen på aktieträff där vi pratar börs tillsammans, denna gång med portföljstrategi & nyckeltal

Eventdetaljer

Välkommen till en investerarträff där vi denna gång har fokus på portföljstrategi ,hur man arbetar med detta. Vi går igenom Innehåll, hur man bygger en portfölj, vad kan en strategi innehålla? Vilken typ av värdepapper ska jag spara i, samt nyckeltal som är väsentliga för min investering.

De här träffarna är till för Feminvests medlemmar. Du får ta med en vän som får delta vid ett sådant här tillfälle. Biljetterna finns i ett begränsat antal. Anmälan krävs.

Bli medlem i Feminvest

Bli en del av Feminvest, följ oss på våra sociala kanaler:

Instagram

Facebook

LinkedIn

Twitter

Om Feminvest

Feminvest är ett investerarnätverk för kvinnor. Syftet är att främja kvinnors ägande och inflytande på aktiemarknaden. I förlängningen leder fler aktiva kvinnliga aktieägare till ökat inflytande för kvinnor i bolag och i samhället, och till en mer jämställd aktiemarknad. Andra vinster är en mer diversifierad ägarstruktur för bolag samt en starkare privatekonomi för kvinnor. 

Ambitionen är att detta nätverk ska fungera som en drivkraft och stöd, så att fler kvinnor kan bli aktiva på aktiemarknaden. Nätverket vänder sig både till erfarna investerare och till de som behöver lite hjälp på traven.

Dela det här eventet med dina vänner