Gratis

Aktieklubb Tema: Jämställda pensioner med SEB (Nivå: Medel/Avancerad)

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
Aktieskola: Jämställda pensioner. Hur kan du tänka för att se till att inte gå i fällan som gör att kvinnor har 30% lägre pension än män.

Eventdetaljer

Vi är nu inne på den tredje Aktieskolan Feminvest arrangerar i samarbete med SEB.

Temat: Jämställda pensioner och hållbarhet i dina placeringar.

- Hur kan du tänka för att se till att inte gå i fällan som gör att kvinnor har 30% lägre pension än män.

- Hur kan deltiden kompenseras

- och vad påverkar egentligen ens pension?

Vidare kommer vi att fördjupa oss i hållbarhet och hur man tar hållbara beslut i sina placeringar!

Tips: Har du spanat in Feminvestrapporten: Fearless & Sustainable, där vi lyfter hur kvinnor helst investerar under 2021, hållbarhet lyfter vi då hela 77 % av nätverket hävdar att det är en viktig faktor vid investeringsbeslut! Här hittar du till rapporten: https://bit.ly/32spYTG

Emelie Sjöberg

Har tidigare drivit eget företag inom mäklarbranschen och har sen 5 år tillbaka jobbat på SEB. Här har hon jobbat med rådgivning och på SEB:s Private banking avdelning som kapitalrådgivare. Sen 1 år tillbaka är hon spara ansvarig för region Stockholm och jobbar med att utveckla spara affären genom att coacha ledare och rådgivare och se till att SEB:s erbjudande till kunderna är attraktivt.

Vi ber er som vanligt att ställa frågor direkt i chatten under webinaret så kommer Michaela Berglund att ställa dem löpande. Vidare få ni gärna maila in till oss eller skriva till oss på Facebook så tar vi upp era tankar och funderingar!

Självklart spelar webinaret in, vill du ha tillgång till det och presentationerna i efterhand, maila bara in till rebecca@feminvest.se (efter avslutat webinar) så ordar vi det!

Det finns begränsat med platser till webinaret så vänta inte med din anmälan!

Använd denna länk för att ansluta till Zoom

Meeting ID: 438 157 0645

Lösenord: 8cFb13

SEB vägleds av en övertygelse om att ett entreprenöriellt tänkande och innovatiova företag behövs för att skapa en bättre värld. Och vill vara banken som finns där för att göra det möjligt för sina kunder att uppnå ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider och vill därför vara ledande inom rådgivning.

Om Feminvest

Feminvest har ambitionen att inspirera och utbilda kvinnor att våga äga mer, både som investerare och som entreprenörer. Nätverket har för närvarande närmare 25.000 kvinnor i alla åldrar med den gemensamma nämnaren att de önskar se sitt ägande växa på olika sätt. Feminvest har även ett kvinnligt affärsängelnätverk som primärt investerar i kvinnliga entreprenörer eller jämställda bolag.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

Spara detta event

Händelse sparad