Aktieklubb i Kalmar för Feminvestmedlemmar

Aktieklubb i Kalmar för Feminvestmedlemmar

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

392 32

Barlastplan 4

392 32 Kalmar

Sweden

View map

Feminvest bjuder in till en Aktieklubb där du som är ny till sparande och investeringar ska känna dig extra välkommen!

About this event

Nu öppnar vi upp för en aktieklubb i Kalmar i samarbete med Almi. Den här kvällen delar vi upp i två delar. Först ut kommer vi att gå igenom vad du behöver veta för att komma igång med ditt sparande. Lite senare under kvällen introducerar vi dig till investeringar i onoterade bolag och öppnar upp för dig som vill lära dig mer om hur den typen av investeringar går till.

Vi hoppas att du som känner dig nyfiken på aktier, investeringar och sparande ska få möjligheten att träffa likasinnade och bredda din kunskap tillsammans med oss.

Vi ser fram emot att starta upp verksamheten i Kalmar tillsammans med er!

De här träffarna är till för Feminvests medlemmar. Du får komma på ett event kostnadsfritt sedan krävs ett medlemskap. Biljetterna finns i ett begränsat antal. Anmälan krävs.

Om Feminvest

Feminvest har ambitionen att inspirera och utbilda kvinnor att våga äga mer, både som investerare och som entreprenörer. Nätverket har för närvarande närmare 30.000 kvinnor i alla åldrar med den gemensamma nämnaren att de önskar se sitt ägande växa på olika sätt. Feminvest har även ett kvinnligt affärsängelnätverk som primärt investerar i kvinnliga entreprenörer eller jämställda bolag.

Om Almi

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder företagsutveckling, lån och riskkapital till företag som vill utvecklas och växa hållbart. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som etablerade företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet.

Om DigInvest

DigInvest är ett nätverk för kvinnor i projektformat inom området för Investerare Sydost, som syftar till att öka intresset för och kunskapen om investeringar i onoterade bolag. Målet med DigInvest är att få fler kvinnor nyfikna på, kunniga och engagerade i affärsängelverksamhet. Det är genom nätverkande i olika former som man kommer i kontakt med intressanta bolag, likasinnade och lär sig mer. DigInvest är en aktivitet inom projektet Digital Business 2.0 som drivs inom Kalmar Science Park med medfinansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Kalmar län. Aktiviteterna inom DigInvest arrangeras i samarbete med Investerare Sydost och är kostnadsfria för deltagarna.

Du hittar till Feminvest här!

Instagram: www.instagram.com/feminvest/?

Facebook: www.facebook.com/groups/Feminvest

LinkedIn: www.linkedin.com/company/feminvestsweden

Twitter: twitter.com/Feminvest_

Aktieklubb i Kalmar för Feminvestmedlemmar image

Share with friends