Free

Aktieklubb - börja året med att spara och investera

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Birger Jarlsgatan 41A

41A Birger Jarlsgatan

111 45 Norrmalm

Sweden

View Map

Event description
Feminvest bjuder in till en Aktieklubb där du som är ny till sparande och investeringar ska känna dig extra välkommen!

About this Event

Vi har tidigare anordnat en hel del fysiska Aktieklubbar med jämna mellanrum, men Covid19 satte under våren och sommaren stopp för det.

Nu vill vi dock bjuda in till en mindre och självklart Corona-vänlig Aktieklubb på vårt kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Det finns även biljett tillgänglig att delta digitalt via zoom.

Temat är Nybörjare!

Vi vill att du som känner dig nyfiken på aktier, investeringar och sparande ska få möjligheten att träffa likasinnade och bredda din kunskap tillsammans med oss.

Vi har gjort plats för 10 personer, med en stol mellan varje person om man så vill. Först till kvarn! (oroa dig inte, vi kommer att anordna fler Corona-vänliga aktieträffar)

Frågor mottages gladeligen under kvällen. Du som sitter med digitalt får gärna skriva in frågor live så tar vi upp dem i slutet.

Här kan du registrera dig till att medverka online!

Efter att du registrerat dig kommer du att få ett mail med mer information om eventet!

Om Feminvest

Feminvest har ambitionen att inspirera och utbilda kvinnor att våga äga mer, både som investerare och som entreprenörer. Nätverket har för närvarande närmare 25.000 kvinnor i alla åldrar med den gemensamma nämnaren att de önskar se sitt ägande växa på olika sätt. Feminvest har även ett kvinnligt affärsängelnätverk som primärt investerar i kvinnliga entreprenörer eller jämställda bolag.

Du hittar till Feminvest här!

Missa inte våra kommande event!

Förra året skulle den första Feminvest Summit - Fearless & Sustainable blivit av. Men på grund av pandemin sköts den upp. Nytt datum är nu satt, den 26 april 2021 det finns inte obegränsat med biljetter så boka din redan nu!

Share with friends

Date and Time

Location

Birger Jarlsgatan 41A

41A Birger Jarlsgatan

111 45 Norrmalm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved