AI-drivna tjänster med människan i centrum

Åtgärdspanel

AI-drivna tjänster med människan i centrum

Hur kan designers använda AI-teknologi för människocentrerade tjänster? Följ med oss i detta framtidsspanande tillfälle. Digi-fysiskt.

Av Usify AB

Tid och plats

Datum och tid

Börjar den tis 25 apr 2023 17:00 CEST

Plats

Goto10, Collegium 7 Teknikringen 583 30 Linköping Sweden

Eventdetaljer

  • 3 timmar
  • Mobila eBiljetter

Deltagande är möjligt både på plats och digitalt, välj biljettyp anmälan!

Är du nyfiken på hur AI kan vara en komponent i produktutveckling. Möt kvällens tre talare som med olika erfarenheter kommer adressera hur designers kan utveckla sina arbetssätt med hjälp av AI.

Eventet börjar med en föreläsning kring AI.

Föreläsningen kommer att sändas live, deltagande på distans är möjligt

Efter föreläsningen faciliteras gruppdiskussioner samt enklare förtäring erbjuds för deltagare som är på plats.

Pontus Wärnestål

Pontus är prisbelönt forskare och designer som har arbetat med design av digitala tjänster i över tjugo år inom en rad branscher och sektorer på en internationell marknad. Han bedriver forskning och utbildar inom digital tjänsteinnovation och artificiell intelligens (AI) som docent vid Högskolan i Halmstad. Pontus är aktuell med boken ”Design av AI-drivna tjänster” som gavs ut av Studentlitteratur i augusti 2021 och i engelsk version 2022.

Karin Ackerholm

Projektledare AI sweden. Karin arbetar som innovationsrådgivare och affärscoach . Hon har en bakgrund inom design och vana att använda teknik till nytta för människor och verksamheter i en bredd av sammanhang (akademi, företag, offentliga verksamheter).

AI Sweden är Sveriges nationella center för tillämpning av artificiell intelligens. Centret stöds av svenska staten samt näringsliv och offentlig sektor över hela landet. Kärnan i arbetet är att accelerera användningen av AI i Sverige med målet att stärka det svenska samhället, konkurrenskraften och öka livskvaliteten för alla människor som lever i Sverige.

Sofia Tegelid

Sofia driver kompetensutbildning inom nya tekniker på Usify. Med en bakgrund som kognitionsvetare adresserar hon människocentrerad utveckling i organisationer, både på strategisk nivå och operativ.

Sofia arbetar med kunder som vill förbättra sitt designarbete genom Design OPs samt faciliterar större och mindre workshops med en stor variation av kunder.

Som facilitator av detta event kommer hon leda gruppen i gemensamt arbete efter föreläsningen.

Agenda

5:00 PM - 5:15 PM

Insläpp

5:15 PM - 6:30 PM

Föreläsning

6:30 PM

Mingel och Diskussion

Vanliga frågor

Kan man delta på distans?

Om arrangören

Arrangerad av
Usify AB

Du kan kontakta oss på fabian.segelstrom@usify.se resp anna.lundmark@usify.se. För telefon, ring Fabian på 013-3411027.

Gratis