Gratis

Verksamhetsstyrning Online

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Online-event

Beskrivning av evenemanget
Prova på Verksamhetsstyrning

Eventdetaljer

Att leda verksamheter är långt ifrån bara budgetar, tidplaner och organisationsscheman. Det handlar främst om att leda människor som tillsammans ska nå gemensamma mål.För att lyckas behöver du förstå hur människor fungerar och tänker för att få dem att arbeta mot verksamhetsens mål. Hur påverkar ditt agerande deras beteende och hur påverkas du av andra?  Hur du skapar kostnadseffektiva processer i bolaget samtidigt som ni levererar enligt prognos. Har jag rätt resurser på rätt plats och har jag koll på ekonomin i en ständigt föränderlig omvärld? 

Välkommen till en spännande prova-på, då du får inblick i vad som krävs av dig för lyckas i rollen som chef eller företagsledare när det gäller att få dina medarbetare att prestera. 

Du får träffa en av våra uppskattade lärare på IHM Verksamhetsstyrning som ger dig en inblick i denna utbildningen och berättar hur IHM kan hjälpa dig att bli framgångsrik.

Johan Kjörk, affärsområdeschef på Post Nord, beteendevetare, teolog och lärare på IHM Verksamhetsstyrning.

Båda dessa utbildningar kan läsas som fristående terminsprogram men är också valbara som del i examen Marknadsekonom DIHM.

Har du frågor om dessa utbildningar får du gärna kontakta mig!

Varmt välkommen!

Annelie Nordström/Rådgivare

T:0730-874083

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Online-event

Spara detta event

Händelse sparad