Samling
Workshops and Masterclasses Head back to school like never before, join our Workshops and Masterclasses to take your culinary skills to the next level.
Händelser i denna samling Kommande (5) Redan inträffat (6)
Mastering the Art of Choux | Le Cordon Bleu Workshop Sat, Jun 22, 9:00 AM
Från $0.00
Spara det här evenemanget: Mastering the Art of Choux | Le Cordon Bleu Workshop Dela det här evenemanget: Mastering the Art of Choux | Le Cordon Bleu Workshop
Pour & Explore: French White Wines Thu, Jun 27, 6:00 PM
Från $0.00
Spara det här evenemanget: Pour & Explore: French White Wines Dela det här evenemanget: Pour & Explore: French White Wines
Pour & Explore: Italian White Wines Thu, Jul 18, 6:00 PM
Från $0.00
Spara det här evenemanget: Pour & Explore: Italian White Wines Dela det här evenemanget: Pour & Explore: Italian White Wines
Pour & Explore: French Red Wines Thu, Aug 15, 6:00 PM
Från $0.00
Spara det här evenemanget: Pour & Explore: French Red Wines Dela det här evenemanget: Pour & Explore: French Red Wines
Pour & Explore: Italian Red Wines Thu, Sep 5, 6:00 PM
Från $0.00
Spara det här evenemanget: Pour & Explore: Italian Red Wines Dela det här evenemanget: Pour & Explore: Italian Red Wines
Mastering the Art of Macarons | Le Cordon Bleu Workshop Sat, May 11, 9:00 AM
Från $0.00
Spara det här evenemanget: Mastering the Art of Macarons | Le Cordon Bleu Workshop
Mastering Duck | Le Cordon Bleu Workshop Sat, Apr 20, 9:00 AM
Från $0.00
Spara det här evenemanget: Mastering Duck | Le Cordon Bleu Workshop
Mastering Fish | Le Cordon Bleu Workshop Sat, Mar 23, 9:00 AM
Från $0.00
Spara det här evenemanget: Mastering Fish | Le Cordon Bleu Workshop
Christmas Dinner Masterclass Fri, Dec 8, 6:00 PM
Från $0.00
Spara det här evenemanget: Christmas Dinner Masterclass
Summer Tart Workshop Sat, Nov 25, 9:00 AM
Från $0.00
Spara det här evenemanget: Summer Tart Workshop
Mastering Duck | Le Cordon Bleu Workshop Sat, Nov 25, 9:00 AM
Från $0.00
Spara det här evenemanget: Mastering Duck | Le Cordon Bleu Workshop Delge Dela på Facebook Dela på Facebook Messenger Dela på Linkedin Dela på Twitter Dela via e-post
Arrangör av Workshops and Masterclasses
Le Cordon Bleu has been synonymous with culinary excellence for over a century. We open our training restaurant Brasserie Le Cordon Bleu four times a year (February, May, August and November) to allow our students to gain practical experience in a real restaurant environment - all under the expert guidance of their chef lecturers.