Skip Main Navigation
Page Content

Spara detta event

Event Saved

Vegoforum 2020:2 | Vego och djurrätt i journalistiken

Svensk mat- och miljöinformation och ABF Stockholm

Lördag 25 april 2020 från 12:00 till 16:00 (CEST)

Vegoforum 2020:2 | Vego och djurrätt i journalistiken

Biljettinformation

Typ Sista beställningsdatum Antal
Vegoforum 2010:2 | Vego och djurrätt i journalistiken 27 mars 2020 Gratis  

Dela Vegoforum 2020:2 | Vego och djurrätt i journalistiken

Eventdetaljer

Vegoforum 2020:2 | Vego och djurrätt i journalistiken

I och med en allt bättre klimatbevakning i media har även vegomatens fördelar för klimat och biologisk mångfald fått mer uppmärksamhet i media. Detta har också lett till bättre bevakning av de andra problem djurhållning och köttkonsumtion orsakar. I sin tur har det generellt gett en mer positiv och rättvisande bild av djurrättsrörelsen.

 

På Vegoforum 25 april på ABF-huset i Stockholm är temat Vego och djurrätt i journalistiken. Journalister, redaktörer, debattredaktörer och medievetare ger sin bild av utvecklingen för vegofrågorna i media det senaste decenniet. Vi pratar både med journalister och redaktörer med speciellt intresse för frågorna och med tidningar som lyft frågorna som en del av sin klimatbevakning eller en konsekvens av denna.

Dagen avslutas med ett panelsamtal om framtiden för vego- och djurrättsfrågorna, ur ett medieperspektiv. Det blir en inspirerande eftermiddag! 

 

Biljetterna till Vegoforum är gratis, men vi tar en avbokningsavgift om 350 kr om du inte avbokar din biljett senast 24 timmar innan forumet börjar. Vet du med dig att du måste avboka, gör detta så snart som möjligt. Detta eftersom vi har ett begränsat antal platser och vill kunna erbjuda avbokade platser till personer på väntelistan.


Vi bjuder på växtbaserad lunch, om du anmäler dig senast 7 dagar i förväg. Ange om du har någon allergi.

Läs mer på vår webbplats:
http://vegoforum.se/vegoforum-2020

Kontakt:
info@vegoforum.se

 

Vegoforum är ett kunskapsforum där forskare, experter, opinionsbildare och politiker föreläser och samtalar om fördelarna med vegomat. Det är också en mötesplats för dig som vill träffa andra vegointresserade och knyta kontakter inom vegovärlden. 

Har du frågor angående Vegoforum 2020:2 | Vego och djurrätt i journalistiken? Kontakta Svensk mat- och miljöinformation och ABF Stockholm

Spara detta event

Event Saved

Tid & Plats


ABF-Huset
Sveavägen 41
111 34 Stockholm
Sverige

Lördag 25 april 2020 från 12:00 till 16:00 (CEST)


  Lägg till i min kalender

Arrangör

Svensk mat- och miljöinformation och ABF Stockholm

Svensk mat- och miljöinformation är en ideell förening som informerar om matens miljöpåverkan och arbetar för en hållbar livsmedelssektor.

ABF Stockholm är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. ABF Stockholm är en del av Arbetarnas bildningsförbund och har ett stort antal ideella organisationer som medlemmar.

  Kontakta Arrangören

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.