kr50

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Mindpark Meeting - office & conference in Helsingborg

11 Bredgatan

252 25 Helsingborg

Sweden

View Map

Event description
Med RosholmDell Advokatbyrå, Techella, Mindpark Helsingborg och gäst !

About this Event

Ett bra nätverk kan skapa otroliga förutsättningar!

För varje entreprenör, intraprenör och affärskvinna finns ett stort värde i att ha ett starkt och engagerat nätverk att kunna vända sig till, oavsett om det gäller att hämta energi och inspiration eller att få konkreta råd och hjälp för att på bästa sätt kunna tackla en ny affärsutmaning.

Syftet med dessa frukostmöten är att tillsammans uppnå exakt detta; ett kraftfullt men öppet nätverk där vi delar vår kunskap, skapar ett genuint kontaktnät, delar affärsmöjligheter, stärker och utmanar varandra. Det är också ett viktigt forum för att skapa en bättre och mer hållbar framtid genom att inspirera både varandra och andra kvinnor. Under dessa frukostar får du möjlighet att dela med dig av vad du kan erbjuda och knyta användbara kontakter oavsett om du letar efter något konkret eller vill expandera ditt professionella nätverk.

Att föra samman kvinnor i affärslivet är Femtons främsta mål, och vi vill såklart passa på att bjuda på en nypa inspiration! Vi startar året med ett hälsotema tillsammans med Lotta från HelaDu. Hon kommer fläta samman teori och praktik och låta oss testa några konkreta övningar som du kan dra nytta av för ett ännu bättre 2020! 

Ta gärna med en kollega eller vän, och glöm inte att anmäla även dem. Vi ses där!

Share with friends

Date and Time

Location

Mindpark Meeting - office & conference in Helsingborg

11 Bredgatan

252 25 Helsingborg

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved