Bokrelease för Framtidens företagsanda - ta klivet in i framtiden!

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Datum och tid

Plats

Biofood

25 Medborgarplatsen

118 72 Södermalm

Sweden

Se karta

Det här är för dig som vill ta klivet in i framtidens företagsanda – i kontakt med energi, magi och intuition!

Eventdetaljer

Funderar du också på hur framtidens företagsanda kommer att påverka ditt liv och ditt företagande? Hur kommer den nya tiden att få oss att växa som medmänniskor? Med boken ”Framtidens företagsanda" vill vi så frön av inspiration och tillsammans med dig ta steget in i framtiden redan nu. Kom och träffa oss författare när vi bjuder på guldklimpar från var och ett av våra kapitel som ger dig en kick in i den morgondag som vi skapar tillsammans.

Kontakten med själen är grunden för att bjuda in universell visdom, vilken kan guida dig att förverkliga visioner, och tillsammans kan vi bygga en hållbar och kärleksfull värld. Ditt bidrag, dina förmågor, intentioner och dina visioner är viktiga – sannolikt långt mer betydelsefulla än du anar – och möjliggör framtidens företagsanda bortom logikens begränsningar.

Läsarreaktion: ”Boken innehåller feminin visdom och lärdom om bland annat energi, magi och intuition. Det är mycket intressant att få ta del av de olika författarnas perspektiv som blir en bra bok om att kombinera affärsutveckling och andlighet. Det är en fin vision om framtiden som inger hopp och framtidstro, något som verkligen behövs i dagens samhälle. Generellt är texterna mycket välskrivna. Vacker antologi om att skapa en modig, medkännande och hållbar värld."

Författare: Camilla Sporre, Carina Gunnarsdotter, Frida Alsterlund, Lina Lanestrand, Marjo Särkimäki Saramaa, Regina Schwartz och Yvonne Frank Månsson. Samtliga författarinnor har bidragit med sina unika perspektiv, kompetenser och erfarenheter i separata kapitel som på ett magiskt sätt har vävts samman till en handbok för hur vi skapar en ny framtid och ett nytt sätt att leva.

Kom och träffa oss sju författare, få ditt exemplar av boken signerad med en personlig hälsning och lyssna till våra upplevelser om att skriva en bok om framtiden, affärsutveckling och andlighet – utan att ha träffats.

Varmt välkommen!

Så hittar du till oss!

Du tar dig till Medborgarplatsen med T-bana eller buss, alternativt så tar du tåget till Södra station och går ca 500 m till Medborgarplatsen.

Bokreleasen äger rum i Biofoods lokaler på Medborgarplatsen 25, som är i ett höghus i ena hörnet av Medborgarplatsen. På samma adress finns bl a Thorens Business School, Jensens komvux och restaurangen Baras imperium. Biofoods lokaler ligger på BV och du passerar Baras Imperium in i korridoren för att komma rätt.

Bokrelease för Framtidens företagsanda - ta klivet in i framtiden! bild

Dela det här eventet med dina vänner